De grootste gids naar laser ontharingTijdens een ontharing betreffende laser krijgt u dan ook ons zonnebril teneinde de ogen te beschermen. Een treatment duurt, afhankelijk van dit te veven gebied, tien minuten tot een uur.

Uiteraard luisteren wij aandachtig naar de wensen en verwachtingen van dit resultaat. Wij vertellen u hoeveel laserbehandelingen nodig bestaan teneinde het te verwachten uitkomst te bereiken.

Een reden hiervan is het u hiermee dit haarzakje beschadigt en deze dien in tact zijn een effectieve treatment.

Voor permanent ontharen maken we gebruik aangaande laserlicht het geabsorbeerd wordt via een haarkleurstof melanine. Hiermee beschadigt de haarwortel en groeit de haar niet verdere retour. Laserontharing kan zijn betrouwbaar en beschadigt de huid ook niet.

Ben je geïnteresseerd in definitief ontharen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op teneinde jouw huidtype te peilen.

Afhankelijk over het gebied dat u laat veven geraken de kosten vanwege laserontharing berekend. Acura Medisch Centrum hanteert ons vanaf verkoopprijs met € 50. TIjdens ons gratis en vrijblijvend intakegesprek ontvangt u dan ook ons behandelvoorstel met een nauwkeurig kostenoverzicht.

Een laserontharing treatment wordt door een meeste personen ook niet ingeval pijnlijk meemaken. U kunt ons prikkelend tot tintelend idee waarnemen.

Moeilijkheden betreffende ingegroeide haren mogen voortreffelijk behandeld worden betreffende ons laser. Als het haarzakje kan zijn gekalmeerd en niet is geïnfecteerd, vervolgens is dit door middel van met een laser permanent vernietigd. U dan ook bezit vervolgens geen hinder verdere met een ingegroeide haren.

Daar zijn bepaalde vragen welke dikwijls terugkomen over laserontharing. Een meeste voorkomende vragen hier hebben wij vanwege u dan ook in het onderstaande inzicht opgesomd. Voor de vragen staan heerlijke en bondige antwoorden.

Voorkom hard wrijven en scrubben. Tevens is dit afgeraden teneinde tot echt 2 weken na de behandeling betreffende dit behandelde gebied in zonlicht of tussen een zonnebank plaats te nemen. Haren in dit behandelde gebied mogen geschoren worden. Ga tussen een laserbehandelingen via ook niet harsen. Probeer de huid ernaast zoveel geoorloofd te laten rusten.

Deze kleurverandering kan zijn veelal tijdelijk. Mits u dan ook hinder bezit betreffende huidaandoeningen, zoals eczeem ofwel een koortslip, kan de verzorging beter op een ander tijdstip gepland geraken.

De laserenergie wordt geabsorbeerd via het pigment in een haarvaatjes. Een kracht zal omgezet worden in warmte, zodat veel haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Op die methode kan zijn terugkeer over een haargroei vervolgens niet verdere geoorloofd.

Besteedt u teveel tijd en bedrag juiste scheren, waxen, harsen ofwel epileren aangaande de lichaamsbeharing? Permanant ontharen via middel over laser kan zijn dé oplossing teneinde elke dag verzorgd wegens een dag te aankomen.

• Relatief kort proces; • Geschikt vanwege vollere oppervlakken; • Wordt ingeval pijnloos ondervinden; • Kortere hersteltijd na de treatment dan verschillende ontharingsmethodes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *